srijeda, 24. lipnja 2015.

Dosadno do jaja


Već sam spomenuo da često čitam blog od Saše Antića i tamo je stalno nešto drugačije. Ne kužim di nađe one silne staze .. ma o svakoj možeš vjerojatno napraviti putopisni tv serijal. Tu su vremenske prilike, neprilike, svakoliki krajolici, životinje je..te ne možeš "biliviti". Nije mi jasno zašto za sebe kaže: "bivši maratonac"? Koliko li tek trči, biciklira ... ma svašta. Ja? Ja sam tek počeo svoj maratonski život sa tim prvim i jedinim matatonom, a sad mi se čini kao da mi je možda bio i zadnji. Ja bi "komot" mogao reći da sam bivši maratonac. Barem tako trčim, malo!
Mene u zadnje vrijeme ubija dosada i pere depra. Trčim uvijek isto osim tu i tamo neku utrku. Drenovica, dva tri kruga uvijek jebeno isti tempo, vrijeme - nevrijeme je uvijek isto, od životinja naletiš jedino na pseće govno jer su valjda i psi odustali od jurnjave za mnom. Nisam im zanimljiv ili sam spor? Mogu da zatvorim oči na nekoliko minuta i ne opizdim u nikakvo drvo, a trčim u šumi. Uvijek isti dosadni bolovi, nema ni naprijed ni nazad sve je isto ko i lani..
Di sam stao? Već treći plan priprema u ovoj godini bacam u zahod jer mu je istekao rok, a ja nikako da počnem. Bar se nadam da one koje pišem za druge neće tako završiti.        


1 komentar:

  1. jednom je Janković (trener Sljemena) za nekog napisao da je on "bivši maratonac", a onda se Murić na svom blogu iščuđavao kako je to moguće jer ili si maratonac ili nisi, ako si nekad istrčao maraton ne možeš biti bivši. e onda sam se ja uključio da bih Murinja nervirao i počeo se potpisivati kao Bivši Maratonac jer je svaki istrčani maraton praktično "bivši" i uvek se moraš iznova dokazivati. ali u osnovi svega je ipak samo štos iliti zajebancija na tu temu :-)

    OdgovoriIzbriši