srijeda, 3. veljače 2016.

Ponovo London

 Svatko ima neki svoj razlog zašto voli ili ne voli neko mjesto. Za mene London ima potpuno čudan položaj na toj volim, ne volim ljestvici. Zapravo na neki način volim London i ide mi istovremeno na k..ac. Nekoliko puta sam u Londonu bio zbog zabave i užitka, a pogotovo sam uživao jer sam išao u posjet kćerki, kasnije i unucima. To je ono zašto volim London. U London jednom godišnje idem i na taj sajam "Casino" i zabavne industrije koji ja od milja zovem: "sajam cica i guzica". Evidentno je da je to kockanje, klađenje i slično neka muška spika samo je ja baš ne kužim dobro. Jesam li ja uopšte muško? Jedini put u životu kad sam odigrao lutriju je bilo prije nešto godina. Ovo "nešto" je vrlo indikativno za nas matorce jer može značiti pun kufer, a možda i samo jednu godinu. Uglavnom dok sam čekao ženu da uplati loto koji ona povremeno igra kad je na primjer svrbi dlan(nemam pojma koje ruke) posrao mi se na glavu golub ili možda nešto drugo. Umjesto da se sažali i pomogne me izvaditi iz tog dreka oduševljeno je uzviknula: sreća!!! Moraš odmah odigrati expres loto. I stvarno dobio sam jebenih 10 kuna koje sam još ekspresnije izgubio odmah nakon toga. Što bi rekli oni ekonomisti: "Napravio sam dobar promet ali sam ipak ostao posran". Oni su pojeli govno ... ma sigurno znate taj vic. Mene kao inžinjera takav sajam gotovo uopće ne privlači osim što tu i tamo ubodem ponekog kolegu iz konkurentske firme pa se malo inžinjerski izjadamo jedni drugima. Uglavnom zbog prezahtjevnog posla i nikakve plaće. Tu su još i do zla boga predugačke i uglavnom dosadne večere i sve ono što ide uz cjelodnevno stajanje i glupavo osmjehivanje. To je zašto mi ide na..
Nekako sam preživio put do Trsta sa tri stajanja zbog išijasa, let do Londona u ultra neudobnom sjedalu u prvom redu Ryanair-a. Ma zapravo ja i nisam tako loše prošao kao neki lik do mene sa nogama koje bi sigurno dosegnule cocpit da mu se na putu nije ispriječio wc. Sjedio je sav iskrivljen jer nije imao kamo metnuti noge pa sam mu ponudio zamjenu tako da nogare ispruži u prolaz, a oni što idu na klonju neka preskaču.. ili trpe ko ih j.. nisu trebali piti pivo baš na aerodromu kao recimo ja. Dobro ja imam još dobar bojler.
Na kraju sam se još vozio u taze audiju mog zeta ali nisam ništa komentirao jer zbog agonije u dupetu nisam mogao ocjeniti jeli udoban ili ne. Žena kaže da jeste, pa znači da je tako.
No sve je nekako brzo prošlo nakon što sam poželio laku noć Nini koja je ipak čekala baku i didu, ali mali Alex je već odavno zaspao. Nije dugo trebalo.  Malo ćakula, jedan dark ale i par ibrufena odoh i ja za njim.



                                         Pogodite čemu tako kiseo osmjeh?

Nema komentara:

Objavi komentar