četvrtak, 25. svibnja 2017.

Ja se ne nerviram, ja se ...

  Jutros nisam niti kafu popio jer nisam znao trebam li vaditi krv natašte ili ne. Bolje je igrati na sigurno jer nebi rado ponavljao odlaske kod doktora i na šaltere. Gore, dolje ko jojo loptica. E baš mi se to dešava opet. Nije dosta što mi se ozljede isto tako ponavljaju. Uzeli mi jednu epruvetu krvi i napravili neki test za koji sam platio 50 kuna i na kojem piše nešto "D-Dimeri", što ti ja znam. Uglavnom normalna vrijednost. Bar su mi mogli vidjeti hemoglobin i takve stvari da imam neku j.. korist. Naravno po nalaz sam morao doći oko podne. Prođem šalter gdje se naručuje pregled i za divno čudo tamo nikoga ali moja doktorica je rekla da dođem kod nje sa nalazom. Kad sam došao tamo sestra kaže: ne, ne treba ovo je nalaz za vaskularnog kirurga idi se upisati. Kruh te j... vratim se ja, a tamo štala i red do ulaza. 
Za jednu promjenu datuma pregleda neka žena je stajala oko 15 minuta i red se nije micao. 
Kad je napokon dobila papir izvalila je: ja znate trebam još jednu promjenu ... dok..ca. Raja oko mene je pič..la i svašta se moglo čuti. Jedna možda malo naivna gospođa me upita: Zar nemaju sve to u kompjuteru? A ja sam izvalio ma kakvi sigurno klešu datum u kamene ploče. Prvo se nasmijala, a zatim odustala i otišla. Čuo se uzdah olakšanja onih iza nje. Jedna manje, superiška. Kad sam došao na red i sačekao svoje uklesavanje koje je ipak bilo nešto brže ostao sam ko posran jer datum koji mi je stavila nema veze sa ovim svemirom. Koji kua će mi pregled u sedmom mjesecu. Noga se do tada može: a. ispuhati ili b. otpasti. 

U svakom slučaju neće imati šta da gleda. Gdje sam ja danas izgubio dragocjeno vrijeme i "di su pare" koje svaki mjesec uredno plaćam za to s..., ne uopće nisam nevrozan ... pas, mater ... vlakovođu!

Nema komentara:

Objavi komentar